De Harense Smid heeft haar deuren gesloten

De Harense Smid, onderdeel van HiM Retail, heeft na een bestaan van meer dan 175 jaar op 1 mei 2015 haar deuren gesloten.

BCC

In het voorjaar van 2015 heeft BCC een groot deel van de winkelactiviteiten en medewerkers van HiM Retail overgenomen. Bezoek de website van BCC om uw dichtstbijzijnde winkel te vinden.

Smid Lifestyle geopend

In Haren (bij Oss), de bakermat van De Harense Smid, is naast de nieuwe BCC winkel ook Smid Lifestyle geopend. Hier kunt u terecht voor allerlei artikelen voor in en om het huis, zoals tuinmeubelen, fietsen, verlichting, keuken- en woonaccessoires en meer.

De Smid Reparatie gaat zelfstandig verder

Ook de technische dienst van De Harense Smid gaat zelfstandig verder als De Smid Reparatie. Uw aangekochte Nederlandse Harense Smid Service Certificaten blijven geldig. Voor alle reparaties binnen- of buiten garantie, en ongeacht bij welke web(winkel) u uw witgoed en elektronica heeft gekocht, u kunt gewoon bij onze ervaren monteurs terecht. Voor alle grote witgoed merken zijn zij geautoriseerd om deze met de bijbehorende garantie voorwaarden te repareren.

Euronics & Electro World Veen

De winkels in Dongen, Rijen, Schijndel en Tiel gaan door onder de formule van Euronics. De winkel in Veen gaat door onder Electro World Veen.

Bezoek de site van:

bcc

Om uw dichtstbijzijnde winkel te vinden.

Bezoek de site van:

de Smid reparatie

Voor alle antwoorden op uw reparatievragen.

Bezoek de site van:

smid lifestyle

Voor het volledige assortiment en de webshop.

Him Retail BV en Harense Smid Service Certificaten

HiM Retail BV is het moederbedrijf achter de filiaal bedrijven en webshops van De Harense Smid. U Kunt HiM Retail contacteren voor al uw service vragen.

Als u in het verleden bij De Harense Smid een Nederlands Service Certificaat heeft gekocht, kunt u terecht bij BCC, Electro World Veen of Euronics. In alle gevallen zal via BCC, Electro World Veen of Euronics, HiM Retail fungeren als contractspartij. Eventuele storingen zullen in de meest voorkomende gevallen door De Smid Reparatie behandeld worden. Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen. BCC, Electro World Veen, Euronics, Smid Lifestyle en De Smid Reparatie heten u van harte welkom in een van hun winkels!